In deze laatste maand ben ik bezig met mijn planning en doelen voor 2018.

Nieuw begin

Ook al is er elke dag een nieuw begin, ik merk dat een jaar wat zo nieuw en fris voor je open ligt enorm veel energie en een gevoel van ruimte geeft. Ik zit boordevol plannen en ik ga een aantal nieuwe dingen beginnen.
Zo start ik komend jaar met een heel mooi en waardevol traject voor ondernemers en andere ondernemende mensen.
Mensen die met veel passie en ambitie ondernemen.
Mensen die verder willen, willen groeien als persoon en als bedrijf.

Terugkijken

Mijn persoonlijke missie is om meer en meer vanuit mijn hart te leven, de dingen te doen waar mijn passie ligt en ik me helemaal bij thuis voel. Terugkijkend naar mijn doelen voor 2017 ben ik tevreden met wat ik heb gedaan en bereikt. Ik heb veel stappen gezet die ik wilde zetten, ik heb een businesscoach traject gevolgd, een volgende stap gemaakt in mijn bedrijf, en natuurlijk mensen mogen begeleiden in het bereiken van hun dromen en doelen.

Bedenk hoe jij volgend jaar om deze tijd wil terugkijken op dit frisse jaar dat voor je ligt. Wat wil je dan bereikt hebben?
Ik geef wat voorbeelden om het wat concreter maken:

  • Je wil verder groeien met je bedrijf, je bent toe aan de volgende stap
  • je wil meer tijd maken voor je privé leven zonder dat het ten koste gaat van je bedrijf
  • Je wil creatief groeien in je bedrijf
  • Je wil meer verdieping in je leven

Hoe fijn zou dat zijn als je dan kan terugkijken met grote voldoening over de groei die je hebt gemaakt, de resultaten die je hebt gehaald.

Heb je het gevoel, ik wil wel maar weet niet hoe. Dan nodig ik je uit om met mij een nieuw begingesprek te voeren. Stuur mij je naam en mailadres op judithkruize@dehartzaakcoaching.nl en dan neem ik in januari contact met je op voor een afspraak.

Maak van 2018 jouw jaar en ga ervoor.
Decoratie kerst met bullet journal ervoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.