COACHING

Coaching op een persoonlijk onderwerp, is in de vorm van een aantal gesprekken (coachingtraject), waarbij je onder mijn begeleiding uitvindt wat je belemmeringen zijn op dit onderwerp en wat het beste bij je past om met deze belemmeringen om te gaan. Omdat ieder persoon verschilt in zijn of haar problematiek is dit altijd maatwerk en voor ieder uniek. De begeleiding van hoogsensitieve personen (HSP) zal ook zijn aangepast aan wat er nodig is en het beste aansluit. Informeer vooral naar de mogelijkheden.

Ik begin met een gratis intake gesprek, waarna ik meestal kan inschatten of ik je kan coachen en hoeveel gesprekken we aanvankelijk willen gebruiken om verder te komen met je coachvraag.

CHAKRA MEDITATIE

Mediteren met inzet van de Chakra’s. Tijdens de geleide meditaties gaan we de chakra’s inzetten om blokkades op te lossen en je energie weer te laten stromen. Naast de meditaties is er ruimte voor vragen en reflectie om het lekker praktisch en toepasbaar te maken. Je zult je lichaam, emoties en gedachten beter leren kennen en je zult vooral ook rust gaan voelen.

Wil je een keer een losse meditatie proberen? Je kunt nu ook een enkele les deelnemen om het eens mee te maken en om te ervaren of het wat voor je is. Bovendien heb ik ook nog een andere gratis geleide meditatie op de site staan die je zelf kunt doen.

HEALING

Klik op het product (plaatje of titel) om meer informatie te lezen. Je vindt er een uitleg-video en ik heb ook een blog geschreven over mijn eerste healing.  Heb je een vraag dan kan je die gewoon stellen door me een bericht te sturen via de contactpagina.

STRESSOLOGIE

Over dit onderwerp komt binnenkort meer informatie, maar ik kan je wel alvast vertellen dat het heel interessant is om stress te koppelen aan voeding. Ik heb een opleiding gedaan tot stressoloog bij het Centrum voor Stressologie en pas die kennis ook toe bij mijn coaching en begeleiding van mijn klanten. In mijn masterclass Durf Jezelf Centraal te stellen, zal ik er ook het een en ander over vertellen, bijvoorbeeld hoe je gelukshormonen te lijden hebben onder stress en dat je daar zeker wat aan kan doen.

ZELF AAN DE SLAG

Wil je zelf aan de slag met leven vanuit je hart? De volgende producten zijn via internet te gebruiken  (bijv. downloadbaar zoals mijn e-book). Het kan een cursus zijn, workshop of training zijn, die je via de computer (of tablet i.i.g. online) doet, of leest. Je kunt ze rechtstreeks in mijn webshop aanschaffen, afrekenen en gebruiken. Klik op het product (plaatje of titel) om meer informatie te lezen.