Judith is een pracht mens en voor mij een zeer goede coach. Ze is duidelijk in haar manier van coachen en in het uitleggen van hoe de mens in elkaar steekt (theorie) omdat haarfijn te plotten op mij als persoon. Ze legde, zeer snel, de vinger op mijn zere plekken en heeft geregeld de spiegel voor gehouden op mijn manier van doen. Dit maakte het emotioneel zwaar maar daar heeft zij van te voren ook voor gewaarschuwd. Ze laat je ook niet los tijdens deze emotionele periodes. Ze is altijd beschikbaar via app of telefoon en door middel van de wekelijks verslagen die je moet schrijven, zorgt Judith er voor dat je niet kopje onder gaat. Neemt niet weg, je moet zelf zwemmen en zij geeft je het vertrouwen dat je kan zwemmen.

Ik heb de coaching als zwaar maar enorm leerzaam en ondersteunend gevonden. Mijn hulpvraag is beantwoord en heb ik nog veel meer antwoorden bij mezelf gevonden. Nu is het tijd om alleen verder te gaan en ik zal nog best wat hobbels krijgen maar Judith heeft en geeft mij het vertrouwen dat ik dit heel goed aan kan.

Bedankt Judith, voor je steun, je vertrouwen en je direct maar respectvolle manier van coachen.

Migiel,
Ik heb Judith leren kennen als een warme coach, die zich goed kan inleven en scherp kan analyseren. Daarbij kreeg ik bij haar ook het gevoel, dat ze mij ook ECHT wilde ondersteunen.

Wat dan ook meer dan gelukt is. Aan de hand van verschillende gesprekken heeft zij mij verrassend helder gemaakt wat ik nu eigenlijk echt wilde. En welk gedrag ik moest/mocht vertonen. Vanuit daar ben ik in praktijk gaan oefenen. Tussendoor hadden wij contact met elkaar via de app en een aantal gesprekken.

In het contact heeft zij mij middels (confronterende) inzichten en tools gegeven, hoe ik weer verder moest in mijn proces. Ik ben erg blij, dat ik met haar het traject ben aan gegaan en kan het jullie van harte aanbevelen!

Patrick F.,
Ik vond je meditatie heel fijn en je hebt een heel rustgevende stem. De meditatie heeft mij bepaalde inzichten gegeven waar ik mee aan de slag kan.
Ik heb me ook opgegeven voor de meditatie reeks.
Erika,
Wat ben ik dankbaar dat jij mij stappen hebt laten zetten en mij hebt laten ervaren dat ik zelf aan het stuur sta. Je hebt geholpen mijn dilemma’s te ontrafelen en dat wat er diep in mijn hart leeft naar buiten mag.

Dit alles maakt dat ik nu meer in balans ben, een tevredener dankbaar mens ben. Waardoor ik mij kan focussen op mijn doelen en passie…mijn hartzaak is nu mijn hoofdzaak.

Je hebt mijn Kleur van mijn hart een extra dimensie gegeven.

Marjon Klaassen,
De stem van Judith is duidelijk , zeer rust gevend en prettig om naar te luisteren. De uitleg van de meditatie is prima. En dan het gevoel… rust en bezinning. Iets wat je elke dag toe kan passen in een druk leven. Een oplaad moment. Dus zeker een aanrader!”
Corina Boer,
Ik vind dat je een hele fijne, rustgevende en kalme stem hebt. Heb ik als zeer prettig ervaren. Ook de snelheid (of misschien juist traagheid?) was voor mij precies goed.

Hoe heb je mijn meditatie inhoudelijk ervaren?
Ik kan diep zakken in de meditatie, wat voor mij een heel goed teken is. Ik weet een klein beetje van de chakra’s, maar ben zeker geen deskundige. Jouw uitleg was duidelijk en zinvol.

Hoe voelde je je tijdens deze avond?
Ik voelde me prima op mijn gemak. De afstand ivm corona was prima. Ook vond ik het heel fijn dat de meditatie op een stoel werd gedaan. Dat geeft mij een gemakkelijke zithouding.

Heeft de meditatie je iets gebracht wat je genomen hebt in je leven?
Naar binnen keren, de dingen gewoon maar laten gebeuren. Loslaten.

Zou je mij/deze avond aanraden aan vrienden/collega’s?
Zeker, vooral doordat mensen op een stoel mogen zitten. Zeker voor mensen die nog niet bekend zijn met mediteren lijkt me dat heel fijn.
Een avond helemaal voor jezelf, tijd maken voor verstilling en verdieping is zo waardevol!
Judith heeft een deskundige en tegelijk warme manier van presenteren. Ik heb veel geleerd van de avond, hoewel het niet voelde als leren.
Ik kon tijdens haar begeleiding totaal ontspannen en dat is in deze turbulente tijd zo fijn en ook nodig.

Kitty de Laet,
Langs deze weg wil ik jullie bedanken voor de mooie workshop “van droom naar actie” die ik bij jullie mocht volgen. Hoewel het alweer een tijdje geleden is, voel en zie ik de uitwerking ervan nog dagelijks: mijn droombord staat in de keuken en door er alleen maar een blik op te werpen weet ik weer wat mijn droom was en wat me te doen staat. Ik voel me al een heel stuk beter sinds de workshop.

Het was een fijne avond met een mooie en goede opbouw. We hebben, als groep, kennis gemaakt, onze droom met elkaar gedeeld en zijn vervolgens aan de slag gegaan om, aan de hand van diverse activiteiten, handen en voeten te geven aan onze droom. Vooral de Walt Disney-oefening werkte daar (voor mij) zeer verhelderend bij.

Mathilda en Judith zijn twee mooie, integere, wijze vrouwen met het hart op de goede plaats. Ze zijn er helemaal voor je, luisteren vol aandacht naar je en proberen je zo goed mogelijk te helpen. Ook de nazorg was dik in orde. Warm, liefdevol, respectvol, gepassioneerd en enthousiast. Een stralend en vakkundig team!

Monique Kruijdenberg,
Deze workshop bracht me veel inzicht in mijn huidige levenssituatie. Vooral door het inzetten van de creatieve opdrachten en oefeningen ging ik met hernieuwde energie naar huis. Ondertussen heb ik mijn eerste stappen gezet. Aanrader!
Kathleen van der Hijden,
Door deze avond heb ik ingezien wat ik wil veranderen om mijn droom te bereiken. De workshop heb ik als zeer waardevol ervaren met goede oefeningen die ontspannen en kundig werden geleid door beide coaches. Het was een top avond.
Corina Boer,
Deze workshop heeft mij echt in beweging gezet om mijn doelen te gaan onderzoeken en de eerste stappen te zetten. Door de invulling van de avond krijg je direct een nieuwe kijk op jezelf en wat je wil. De avond was ongedwongen, veilig en vooral heel leuk.

En het mooiste, ik ging naar huis met een concreet actieplan en de energie om het te gaan doen.

Anita Werrie,