In de omschrijving van het product healing in de webshop staat een uitleg. Ik heb ook een blog geschreven over healings.

Dat kan door het product in de webshop aan te klikken voor in de winkelmand. Bij het afrekenen worden gegevens van je gevraagd en daarmee schrijf je je in. Zodra de betaling (indien van toepassing) is ontvangen krijg je een bevestiging per mail waarmee je definitief bent ingeschreven.

Via de webshop is het makkelijk je mijn aanbod te laten zien en kiezen en het is overzichtelijker, bovendien is de webshop vrijwel altijd open. Op de Aanbod pagina zie je ook mijn diensten en producten. Het afrekenen gaat sneller en het is voor klanten duidelijker of de bestelling (of inschrijving) is gelukt. Maar het is altijd mogelijk om me een vraag te stellen via mail en ook bellen kan. Kijk maar op mijn contactpagina.

Het antwoord op deze vraag staat in de trainingsaankondiging en het product in de webshop. Het verschilt namelijk wel eens, dus er is niet 1 enkel antwoord op te geven.

We maken in overleg een afspraak over de locatie. Dat kan in principe in heel Nederland, maar indien de reistijd langer is dan 45 minuten wordt een bijdrage in de reiskosten in rekening gebracht.
De vragen die ik vaak tegenkom verzamel ik op deze pagina, maar dat zijn ze niet allemaal. Je kunt me persoonlijk bereiken via de gegevens op mijn Contactpagina