Question Wat is een healing?
AnswerIn de omschrijving van het product healing in de webshop staat een uitleg. Ik heb ook een blog geschreven over healings.
Question Hoe kan ik me inschrijven voor een training/workshop?
AnswerDat kan door het product in de webshop aan te klikken voor in de winkelmand. Bij het afrekenen worden gegevens van je gevraagd en daarmee schrijf je je in. Zodra de betaling (indien van toepassing) is ontvangen krijg je een bevestiging per mail waarmee je definitief bent ingeschreven.

Online training

Voor een online training moet je een account hebben. Als je die nog niet hebt kan je het vinkje “Account aanmakan” bij het afrekenen aanzetten. Je ontvangt een e-mail bevestiging op het opgegeven adres waarmee je je wachtwoord moet wijzigen. Nadat je dat hebt gedaan kan je inloggen en naar Mijn Cursussen.

Question Waarom werk je met een webshop voor persoonlijke producten?
AnswerVia de webshop is het makkelijk je mijn aanbod te laten zien en kiezen en het is overzichtelijker, bovendien is de webshop vrijwel altijd open. Op de Aanbod pagina zie je ook mijn diensten en producten. Het afrekenen gaat sneller en het is voor klanten duidelijker of de bestelling (of inschrijving) is gelukt. Maar het is altijd mogelijk om me een vraag te stellen via mail en ook bellen kan. Kijk maar op mijn contactpagina.
Question Welke betaalmethodes zijn er?
AnswerIn de webshop kan je betalen via je eigen bank met iDeal. Onze PSP (Payment Service Provider) is Mollie.
Voor  coaching wordt een passende betaal afspraak gemaakt per klant.
Question Waar vindt de meditatietraining plaats?
AnswerHet antwoord op deze vraag staat in de trainingsaankondiging en het product in de webshop. Het verschilt namelijk wel eens, dus er is niet 1 enkel antwoord op te geven.
Question Waar vindt een coaching plaats?
AnswerWe maken in overleg een afspraak over de locatie. Dat kan in principe in heel Nederland, maar indien de reistijd langer is dan 45 minuten wordt een bijdrage in de reiskosten in rekening gebracht.
Question Wat is de stijl van coaching?
Answerzie Mijn Coachstijl
Question Hoe kom ik in contact? Bellen, mailen?
Answerzie Contact
Question Wat zijn de voorwaarden?
Answerzie Voorwaarden
Question Mijn vraag staat er niet bij, hoe kan ik hem je toch stellen?
AnswerDe vragen die ik vaak tegenkom verzamel ik op deze pagina, maar dat zijn ze niet allemaal. Je kunt me persoonlijk bereiken via de gegevens op mijn Contactpagina