Spiegelen

Mijn coach stijl is direct op een zachte manier, met humor. Hart en hoofd met elkaar afstemmend. Ik spiegel je in wat ik in het gesprek zie, hoor en ervaar. Je zal me soms vervelend vinden omdat ik aanraak wat je al die tijd angstvallig probeert te vermijden. Je zal je misschien wat kunnen generen, je ongemakkelijk gaan voelen of misschien wel gaan huilen (ik heb altijd tissues bij me). Dat ruimt lekker op vind ik altijd en bovendien heb je dan de kans om te leren kennen wat je belemmert.

Je leert je eigen oplossingen te vinden, want die zitten al in je, er ligt alleen wat gedachtetroep voor.

Werken vanuit een vraag

Uiteraard geef ik je volledige aandacht, professioneel en zonder oordeel. We werken aan het vergroten van begrip voor jezelf en op basis van een vraag die je zelf formuleert.

Als coach wil ik mensen graag helpen. Wij mensen hebben elkaar nodig. En soms heb je iemand nodig die even met je meekijkt, even naast je staat en er volledig voor jou is, jou centraal stelt. Ik geloof erin dat ik dat te bieden heb, en het mooie is, van elke klant leer ik ook weer hoe sterk, wendbaar en creatief maar vooral hoe liefdevol wij mensen in wezen zijn.

Zomaar 6 redenen om een coachtraject te volgen

Er zijn natuurlijk een heleboel redenen waarbij een coachtraject helpt. Hier staan er vast zes.

  1. Balans werk/prive
  2. Twijfel over baan/functie
  3. Om een burn out te voorkomen
  4. Slaapproblemen door gepieker en gemaal
  5. Wat is je grens? En hoe handel je daarnaar?
  6. Je hebt alles voor elkaar, en toch niet tevreden.