Hoofd uit, Hart aan

Je zoekt een coach omdat je er zelf niet meer uitkomt! En coachen is in, elk bedrijf heeft een coach, elke bn’er een life coach of een personal coach…geef het beestje een naam.

Waarom alleen tips niet werken

Je hebt het altijd op jouw manier gedaan en je komt er achter dat het niet meer werkt. Je komt er zelf niet achter wat dat is, en je begint te zoeken naar oplossingen. Op Google vind je tientallen tips hoe om te gaan met stress, balans privé werk, hoe je beter leert communiceren, hoe je burn-out voorkomt….je kan er pagina’s mee vullen. En soms werken die tips! Krijg je net die andere kijk op je situatie. Voor een dag…..of net een week….net als die goede voornemens elk nieuw jaar!

Je lichaam weet het

Tips ontvang je namelijk met je hoofd, met je gedachten. En echte verandering van je gedrag gaat voorbij je hoofd, gedachten, sterker nog, je hoofd en dat stemmetje in je hoofd willen helemaal niet dat je verandert.
Je hoofd uit en je hart aan. Je lichaam is heel wijs. Die verteld je heel veel, en als je niet luistert gaat het steeds harder roepen. En als je dan echt niet hebt geluisterd, gaat het vage klachten ontwikkelen, of is vaak ziek, of zorgt ervoor dat je niet meer goed slaapt. Noem maar op.

Zomaar 6 redenen om een coachtraject te volgen

Er zijn natuurlijk een heleboel redenen waarbij een coachtraject helpt. Hier staan er vast zes.

  1. Balans werk/prive
  2. Twijfel over baan/functie
  3. Om een burn out te voorkomen
  4. Slaapproblemen door gepieker en gemaal
  5. Wat is je grens? En hoe handel je daarnaar?
  6. Je hebt alles voor elkaar, en toch niet tevreden.