GRATIS ONLINE MASTERCLASS

Durf jezelf Centraal te Stellen

Judith Kruize

Wat je ontdekt in de Masterclass:

  • Jezelf centraal stellen voelt vaak egoïstisch, ik laat je in de masterclass zien dat het tegendeel waar is.
  • Wat het verband is tussen je gedachten (hoofd), je gevoelens (buik) en je intuïtie (hart) en hoe je die op 1 lijn kunt krijgen.
  •  Je leert over de invloed van stress op je gelukshormonen, je gedachten die maar doorgaan in je hoofd en je energiepeil.
  • Waarom positief denken en je schouders eronder zetten alleen tijdelijk helpt en later zelfs averechts werkt.
  • Ook is er een Q&A waarin ik persoonlijk je vragen beantwoord.

onderwerpen:

Jezelf Centraal Stellen
vs Egoïsme

Gedachten-Gevoelens-Intuïtie
uitlijnen

Stress vs
Gelukshormonen – Gedachten – Energiepeil

Positief denken
helpt maar tijdelijk

Na deze Masterclass weet je hoe je ervoor kunt zorgen dat jij gaat doen wat je diep van binnen allang weet en je weet ook hoe het komt dat het je tot nu toe nog niet is gelukt

Dit zeggen anderen over mij:

Wat ben ik dankbaar dat jij mij stappen hebt laten zetten en mij hebt laten ervaren dat ik zelf aan het stuur van mijn leven sta. Je hebt geholpen mijn dilemma’s te ontrafelen en dat wat diep in mijn hart leeft naar buiten mag.

Dit alles maakt dat ik nu meer in balans ben, een tevredener en dankbaar mens ben. Waardoor ik me kan focussen op mijn doelen en passie… Mijn Hartzaak is nu Hoofdzaak!

Dankjewel voor de mooie en leerzame reis die ik met je mocht maken. De afgelopen maanden heb ik veel geleerd over mijzelf en wat ik wel en niet wil. Ik vond de sessies met jou liefdevol en waardevol. Ik voel mij gezien en gehoord door jou.

Ik heb Judith leren kennen als een warme coach, die zich goed kan inleven en scherp kan analyseren. Daarbij kreeg ik bij haar ook het gevoel, dat ze mij ook ECHT wilde ondersteunen. Wat dan ook meer dan gelukt is.

Aan de hand van verschillende gesprekken heeft zij mij verrassend helder gemaakt wat ik nu eigenlijk echt wilde. En welk gedrag ik moest/mocht vertonen.

Vanuit daar ben ik in praktijk gaan oefenen. Tussendoor hadden wij contact met elkaar via de app en een aantal gesprekken. In het contact heeft zij mij middels (confronterende) inzichten en tools gegeven, hoe ik weer verder moest in mijn proces. Ik ben erg blij, dat ik met haar het traject ben aan gegaan en kan het jullie van harte aanbevelen!

Voor wie is deze gratis masterclass bedoeld?

Voor vrouwen die zichzelf weer centraal willen stellen in hun leven. Vrouwen die het lastig vinden tijd voor zichzelf vrij te maken, het gevoel hebben vast te zitten, hun eigen grenzen niet weten aan te geven en willen weten hoe je meer vanuit je hart en intuïtie kunt gaan leven om zo dicht bij jezelf te blijven!

Deze Masterclass is niet voor jou als je niet open staat om met tijd in jezelf te investeren om jezelf centraal te stellen en als je geen behoefte hebt aan inzichten om jezelf beter te leren kennen.

DEZE MASTERCLASS BESPAART JE HONDERDEN EURO’S❗️IK DOE HEM GRATIS OMDAT IK VIND DAT JE HET WAARD BENT.

In de online masterclass heb ik je het gevoel gegeven dat het mogelijk is om jezelf centraal te zetten zonder egoïstisch te zijn.

Blijf niet zitten in de problematiek waarin je zit. Je versnelt het proces als je met iemand samen gaat kijken naar wat jij wilt veranderen in je leven!

Ik bied je inzichten hoe positief denken wel werkt, wat je direct kunt doen om je lichaam weer in balans te krijgen en je energiepeil weer te herstellen, hoe je ervoor kunt zorgen dat je gaat doen wat je diep van binnen wilt en hoe het komt dat het je tot nu toe nog niet is gelukt.

Dit is wat we dan ook gaan doen in de 60 minuten durende Online Masterclass.

“Durf Jezelf Centraal Te Stellen”

HI, IK BEN JUDITH KRUIZE!

Ik ben de eigenaar van De Hartzaak Coaching en al jaren coach ik mensen die geloven dat er meer in hun zit dan dat er nu uitkomt.

Ik geloof heel erg in de kracht van bewustzijn en vanuit liefde kijken naar jezelf en daaropvolgend naar de mensen en de wereld om je heen. Vanuit zelfaanvaarding in alles wat je in je hebt, licht en donker, heb je je leven in eigen hand. Niet om alles maar te slikken maar juist om gezonde grenzen te voelen en aan te kunnen geven.

Dat wat er diep in je hart leeft wil naar buiten.

Het staat me nog zo helder voor de geest…de eerste keer dat ik naar een coach ging. Ik was helemaal vastgelopen, 45 jaar, ik huilde snel en maakte me overal zorgen over en wist niet meer wat ik nou echt wilde in mijn leven. Deze situatie was al meer dan een jaar aan de gang en het werd steeds erger.

Kortom ik voelde me kwetsbaar. Maar ik wist ook dat ik iets moest doen om uit de situatie te komen. Dus ik ging…

Opgetogen merkte ik dat er niets gebeurde waar ik bang voor was.

Integendeel, ik voelde me gehoord, begrepen en ik kreeg weer zicht op dat het allemaal kon veranderen ten goede van mijn leven.

Judith Kruize
MoMENTEEL ZIJN ER GEEN MASTERCLASSES GEPLAND. ALS JE GRAAG WIL WETEN WANNEER ER WEER 1 IS, STUUR DAN EEN E-MAIL OF SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF.