De website is nog zo nieuw dat ik nog niet ben toegekomen aan de tekst op deze pagina, terwijl het wel een belangrijk  onderwerp is. In ben opgeleid bij het Centrum voor Stressologie als stressoloog, waardoor ik kennis en methodes kan toepassen in mijn coachingpraktijk die te maken hebben met stress en de tekorten van neurotransmitters in je lichaam die juist te lijden hebben onder stress waardoor je lichamelijke uitingen kunt krijgen van die tekorten.

Masterclass

In mijn Masterclass Durf Jezelf Centraal te stellen vertel ik het een en ander over dit onderwerp en de rol van gelukshormonen op hoe je in het leven staat.

Meer informatie volgt

Ik zal meer informatie op deze pagina gaan zetten die je een beeld geven van wat stressologie kan betekenen voor jou, en op welke wijze het een rol speelt bij mijn coaching.

gelukshormonen test

Mocht je op deze pagina zijn gekomen omdat je de wilt invullen dan kan dat door op deze link te klikken en mijn naam te selecteren in het veldje waarboven “Kies Stressoloog” staat.
Door dit te doen ontvang ik niet je antwoorden, maar de uitslag en kan ik op basis daarvan een advies geven en bovendien aan jou uitleggen wat de uitslag betekent.

Een uitgebreid consult over de uitslag van de test van ongeveer 1 uur, kan je in de webshop bestellen, dan weet je nog veel meer over waar je tekorten zitten en wat je er tegen kunt doen.