“Ik vond je meditatie heel fijn en je hebt een heel rustgevende stem. De meditatie heeft mij bepaalde inzichten gegeven waar ik mee aan de slag kan.
Ik heb me ook opgegeven voor de meditatie reeks.”
Erika
“Afgelopen 7 oktober j.l. voor de eerste maal een meditatie avond bij Judith mogen ervaren.
En tevens ook mijn eerste ervaring met meditatie.
De stem van Judith is duidelijk , zeer rust gevend en prettig om naar te luisteren.
De uitleg van de meditatie is prima. En dan het gevoel… rust en bezinning.
Iets wat je elke dag toe kan passen in een druk leven. Een oplaad moment.
Dus zeker een aanrader!”
Corina Boer
“Op deze meditatiesessie maakten we een reis door de 7 chakra’s. Judith begeleidde ons met haar zachte rustige stem vanuit haar binnen. Ik verheug me al op de 7 avonden waar chakra voor chakra gevoeld mag worden. Tot 4 november”.
Ria Harmsen
Ik vind dat je een hele fijne, rustgevende en kalme stem hebt. Heb ik als zeer prettig ervaren. Ook de snelheid (of misschien juist traagheid?) was voor mij precies goed.

Hoe heb je mijn meditatie inhoudelijk ervaren?
Ik kan diep zakken in de meditatie, wat voor mij een heel goed teken is. Ik weet een klein beetje van de chakra’s, maar ben zeker geen deskundige. Jouw uitleg was duidelijk en zinvol.

Hoe voelde je je tijdens deze avond?

Ik voelde me prima op mijn gemak. De afstand ivm corona was prima. Ook vond ik het heel fijn dat de meditatie op een stoel werd gedaan. Dat geeft mij een gemakkelijke zithouding.


Heeft de meditatie je iets gebracht wat je genomen hebt in je leven?

Naar binnen keren, de dingen gewoon maar laten gebeuren. Loslaten.


Zou je mij/deze avond aanraden aan vrienden/collega’s?

Zeker, vooral doordat mensen op een stoel mogen zitten. Zeker voor mensen die nog niet bekend zijn met mediteren lijkt me dat heel fijn.
Een avond helemaal voor jezelf, tijd maken voor verstilling en verdieping is zo waardevol!
Judith heeft een deskundige en tegelijk warme manier van presenteren. Ik heb veel geleerd van de avond, hoewel het niet voelde als leren.
Ik kon tijdens haar begeleiding totaal ontspannen en dat is in deze turbulente tijd zo fijn en ook nodig.
Kitty de Laet
Langs deze weg wil ik jullie bedanken voor de mooie workshop “van droom naar actie”  die ik bij jullie mocht volgen. Hoewel het alweer een tijdje geleden is, voel en zie ik de uitwerking ervan nog dagelijks: mijn droombord staat in de keuken en door er alleen maar een blik op te werpen weet ik weer wat mijn droom was en wat me te doen staat. Ik voel me al een heel stuk beter sinds de workshop.

Het was een fijne avond met een mooie en goede opbouw. We hebben, als groep, kennis gemaakt, onze droom met elkaar gedeeld en zijn vervolgens aan de slag gegaan om, aan de hand van diverse activiteiten, handen en voeten te geven aan onze droom. Vooral de Walt Disney-oefening werkte daar (voor mij) zeer verhelderend bij.

Mathilda en Judith zijn twee mooie, integere, wijze vrouwen met het hart op de goede plaats. Ze zijn er helemaal voor je, luisteren vol aandacht naar je en proberen je zo goed mogelijk te helpen. Ook de nazorg was dik in orde. Warm, liefdevol, respectvol, gepassioneerd en enthousiast. Een stralend en vakkundig team!
monique kruijdenberg
Deze workshop bracht me veel inzicht in mijn huidige levenssituatie. Vooral door het inzetten van de creatieve opdrachten en oefeningen ging ik met hernieuwde energie naar huis. Ondertussen heb ik mijn eerste stappen gezet. Aanrader!
Kathleen van der Hijden
Door deze avond heb ik ingezien wat ik wil veranderen om mijn droom te bereiken. De workshop heb ik als zeer waardevol ervaren met goede oefeningen die ontspannen en kundig werden geleid door beide coaches. Het was een top avond.
corina de boer
Door de workshop….. heb ik ervaren hoe sterk mijn droom is en hoe ik hem kan voelen en terughalen. Ik ben na de workshop direct gaan handelen vanuit mijn droom. Ik heb een plek voor mijzelf gemaakt waar ik kan schilderen en ben dit ook direct gaan doen. Verder ben ik meteen mogelijkheden gaan onderzoeken om te kijken of ik meer kan doen met mijn droom bijvoorbeeld een nieuwe opleiding.
renate trouwborst
Deze workshop heeft mij echt in beweging gezet om mijn doelen te gaan onderzoeken en de eerste stappen te zetten. Door de invulling van de avond krijg je direct een nieuwe kijk op jezelf en wat je wil. De avond was ongedwongen, veilig en vooral heel leuk.

En het mooiste, ik ging naar huis met een concreet actieplan en de energie om het te gaan doen.
anita werrie