Heb jij echt een droom? Kom in actie!

Heb je behoefte aan verandering? Een andere baan, meer vakanties, een verre reis, vaker sporten, gezonder eten, de dromen zijn eindeloos. En er is altijd iets wat je weerhoudt om ermee aan de slag te gaan.

In deze workshop zet je direct concrete stappen om je droom waar te maken. Krijgt zicht op waar jouw obstakels liggen. Leer ze te overwinnen vanuit je kracht en passie!

Als je je droom werkelijkheid laat worden, dan levert je dat veel op!

Je krijgt er energie van, je hebt meer plezier in wat je doet en daar word je gelukkiger van.
Is jouw droom het waard om voor te gaan?


Coaches:

Je wordt begeleid door twee ervaren coaches die je een schat aan informatie en tips meegeven om aan je avontuur te beginnen.

Mathilda van der Hijden
www.scalaris-coaching.nl

Judith Kruize
www.dehartzaakcoaching.nl


Praktische informatie

Donderdag 20 september 2018 van 19.00 tot 22.00 uur
De Werkbank Kerkstraat 2 in Schoonhoven (dewerkbank.wordpress.com)
gratis parkeren
Koffie/thee, wat lekkers en een goodie bag
45 euro p.p. (plaats voor max. 6 deelnemers)

 

Aanmelden Download de flyer Zet automatisch in je agenda Lees mijn BLOG over Dromen

 

 

Van Droom naar Actie workshop thumbnail


Referenties

Deze workshop heeft mij echt in beweging gezet om mijn doelen te gaan onderzoeken en de eerste stappen te zetten. Door de invulling van de avond krijg je direct een nieuwe kijk op jezelf en wat je wil. De avond was ongedwongen, veilig en vooral heel leuk. En het mooiste, ik ging naar huis met een concreet actieplan en de energie om het te gaan doen.

Anita Werrie


Door deze avond heb ik ingezien wat ik wil veranderen om mijn droom te bereiken. De workshop heb ik als zeer waardevol ervaren met goede oefeningen die ontspannen en kundig werden geleid door beide coaches. Het was een top avond.

Corina Boer


Langs deze weg wil ik jullie bedanken voor de mooie workshop “van droom naar actie”  die ik bij jullie mocht volgen.
Hoewel het alweer een tijdje geleden is, voel en zie ik de uitwerking ervan nog dagelijks: mijn droombord staat in de keuken en door er alleen maar een blik op te werpen weet ik weer wat mijn droom was en wat me te doen staat. Ik voel me al een heel stuk beter sinds de workshop.
Het was een fijne avond met een mooie en goede opbouw. We hebben, als groep, kennis gemaakt, onze droom met elkaar gedeeld en zijn vervolgens aan de slag gegaan om, aan de hand van diverse activiteiten, handen en voeten te geven aan onze droom. Vooral de Walt Disney-oefening werkte daar (voor mij) zeer verhelderend bij.

Mathilda en Judith zijn twee mooie, integere, wijze vrouwen met het hart op de goede plaats. Ze zijn er helemaal voor je, luisteren vol aandacht naar je en proberen je zo goed mogelijk te helpen. Ook de nazorg was dik in orde. Warm, liefdevol, respectvol, gepassioneerd en enthousiast. Een stralend en vakkundig team!

Monique Kruijdenberg


Door de workshop….. heb ik ervaren hoe sterk mijn droom is en hoe ik hem kan voelen en terughalen. Ik ben na de workshop direct gaan handelen vanuit mijn droom. Ik heb een plek voor mijzelf gemaakt waar ik kan schilderen en ben dit ook direct gaan doen. Verder ben ik meteen mogelijkheden gaan onderzoeken om te kijken of ik meer kan doen met mijn droom bijvoorbeeld een nieuwe opleiding.

Renate Trouwborst


Deze workshop bracht me veel inzicht in mijn huidige levenssituatie. Vooral door het inzetten van de creatieve opdrachten en oefeningen ging ik met hernieuwde energie naar huis. Ondertussen heb ik mijn eerste stappen gezet. Aanrader!

Kathleen van der Hijden